به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، مراسم توديع حجت الاسلام گنابادينژاد مدير سابق مدرسه علميه عالي نواب و معارفه حجت الاسلام محمدرضا كاظمي به عنوان مدير جديد این مدرسه علميه، با حضور اساتید حوزه و طلاب، در سالن اجتماعات اين مدرسه علمیه برگزار شد.
در اين مراسم، مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به آيات «وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ (صافات/24)» و « وَلاَ تَقْرَبُواْ مَالَ الْيَتِيمِ إِلاَّ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ حَتَّى يَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَأَوْفُواْ بِالْعَهْدِ إِنَّ الْعَهْدَ كَانَ مَسْؤُولًا (اسراء/34)»، گفت: خداوند متعال در قرآن، اهميت مسئوليت را مورد تأكيد قرار داده است.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به آيه «فَلَنَسْأَلَنَّ الَّذِينَ أُرْسِلَ إِلَيْهِمْ وَلَنَسْأَلَنَّ الْمُرْسَلِينَ(اعراف/6)»، ابراز داشت: اين آيه بيشتر متوجه حوزويان است و امروز بايد به اين مسئوليت پاسخگو باشند.
وي با بيان اين كه اگر در ايفاي وظايف كوتاهي كنيم هم در پيشگاه خداوند مسئوليم و هم تاريخ ما را نخواهد بخشيد، اظهارداشت: امرزو طلاييترين فرصت براي نشر معارف دين و اهل بيبت (عليهم السلام) در دنيا فراهم شده است.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان «الذين يبلغون رسالات الله» را وظيفه طلاب عنوان و با بيان اين كه امروزه وسايل اطلاع رساني و انسان هاي مشتاق دين، در دنيا فراوان هستند، خاطر نشان كرد: در گذشته نهايت حوزه تبليغي در محدوده يك روستا و يا قسمتي از شهر بود و براي روحاني، بلندگو و وسيله ارائه پيام اسلام ناب به دنيا، وجود نداشت؛ اما امروزه اين وسيله محياست و به همين جهت بايد پيام رساني داراي محتوا و كيفيت انجام شود كه اين امر به تربيت طلاب فعال و مستعد نيازمند است.
وي ضمن تأكيد بر اشراف رهبر معظم انقلاب اسلامي نسبت به همه فراز و فرودهاي امروز در جهان، تصريح كرد: در پيچ تاريخي و حساس امروز دنيا كه قرار است تحول بزرگي در نگاه دين، سياست، فرهنگ و ... روي دهد، بايد جايگاه خود را مشخص نماييم.
دبير شوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان با اشاره به آيه «... جعلوا اصابعهم في آذانهم ...»، گفت: امروزه هر چه مردم به سوي دين دعوت شوند، مورد اقبال قرار ميگيرد؛ بنابراين بايد محتوايي مناسب را به خوبي ارائه كرد.
وي در ادامه به تأكيد مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در مورد تحول و حركت به سمت كمال و محتوا و روشهاي آموزشي اشاره كرد و درباره فعاليت جديد 10 ساله مدرسه علميه عالي نواب ابرازداشت: اين مدرسه علمیه، نيروهاي خوبي تحويل حوزه داده كه بخشي از خلأهاي آن، با دانشآموختگان اين مدرسه جبران شده است.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام افزود« البته به اين مقدار از رشد قانع نيستيم؛ زيرا توقف و ايستايي و در نتيجه مرگ را موجب خواهد شد.
وي عملكرد خوب مدرسه علميه عالي نواب را حاصل مديريت قوي و خالصانه حجت الاسلام گنابادينژاد دانست و ابراز اميدواري كرد: اين تغيير در مديريت مدرسه به ارتقاء روند علمي آن منجر شود.
دبير شوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان به سوابق حجت الاسلام كاظمي به عنوان مدير جديد اين مدرسه اشاره كرد و گفت: ايشان هم داراي سابقه تدريس در سطوح عالي حوزه و يكي از طراحان و فعالان در راهاندازي رشته تخصصي قضا در حوزه علميه خراسان ميباشد.
گفتني است در اين مراسم از تلاشها و مديريت بيش از 11 ساله حجت الاسلام گنابادينژاد تقدير شد.
29/313